Aviation Valley Businesspark Beek

Aviation Valley

Bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport

Aviation Valley brengt alle organisaties, medewerkers en studenten van het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport samen in een levendige community.

Een community met een blik naar buiten die de grenzeloze mogelijkheden van Limburg versterkt.

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit.
Samen voor jouw bedrijf!
Voor meer info klik hier.

Over Aviation Valley

Agenda

BIZ

Bedrijveninvesteringszone (BIZ): draagvlakmeting vanaf 21 juni 2021

Van 21 juni tot en met 8 juli (12.00 uur) 2021 vindt de draagvlakmeting plaats van een bedrijveninvesteringszone (BIZ) op Aviation Valley. Een BIZ is een wettelijk en landelijk toegepast samenwerkingsmodel voor een duurzaam, bereikbaar, aantrekkelijk en veilig bedrijventerrein. Waarom een BIZ voor Aviation Valley? De gedachte achter een BIZ is dat individuele bedrijven op vele fronten sterker staan als ze structureel samenwerken. Zo is een BIZ een serieuze gesprekspartner voor gemeente, provincie en andere organisaties. Ondernemers bepalen zelf in welke thema’s gezamenlijk wordt geïnvesteerd. Deze activiteiten zijn aanvullend op de kerntaken van gemeente en provincie.

Ondernemen, Community, BIZ

Webinar Criminaliteit op bedrijventerreinen & KVO

Aviation Valley heeft onlangs de samenwerking met o.a. politie, gemeente, brandweer opnieuw bevestigd door het KVO weer te certificeren. Maar wat gebeurt er zoal op dit moment als het gaat om criminele activiteiten op bedrijventerreinen? Wat zijn landelijk veel voorkomende zaken en trends? En hoe kun je dat als ondernemer signaleren? Meld u aan voor de webinar op 9 juni 2021.

Laatste nieuws

Aviation Valley
bedrijventerrein

Een community van honderden organisaties, medewerkers en studenten die zich verzameld heeft rondom Maastricht Aachen Airport.

Meer informatie
Aviation Valley
Bedrijveninvesteringszone

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit!

Meer informatie
#

Beschikbare bedrijfskavels

Ook voor nieuwe bedrijven is op Aviation Valley nog ruimte. Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden, kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten en grootschalige logistieke bedrijfspanden zijn overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Meer informatie