Schermafbeelding 2023-11-14 om 10.09.18.png
Duurzaamheid

QR-Fit Beweegroute binnenkort geïntroduceerd op Aviation Valley

27 november 2023

Bewoners en werknemers op het bedrijventerrein Aviation Valley kunnen binnenkort genieten van een innovatieve manier om actief te blijven tijdens de werkdag. In het begin van 2024 wordt de QR-Fit beweegroute geïntroduceerd, een initiatief dat de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap wil bevorderen.

De beweegroute biedt een laagdrempelige manier voor medewerkers en bezoekers om tijdens hun pauzes actief te zijnen de frisse buitenlucht op te zoeken.

De QR-Fit paaltjes zullen worden geïnstalleerd op de volgende acht locaties, zoals aangegeven op het bijgevoegde kaartje:

  1. Groeneweg (grasveldje tussen Vivant en EQUANS)
  2. Europalaan (grasveldje naast Formani/Qonnect)
  3. Horsterweg 24 (grasveldje hoek Horsterweg/Beneluxweg)
  4. Horsterweg 34 (grasveldje voor AAB-inflight)
  5. Europalaan 26 (grasveldje voor Beuken'essers)
  6. Speeltuintje Geverik
  7. Amerikalaan 52 (grasveldje voor Oekraïense vluchtelingen opvang)
  8. Australiëlaan 52 (grasveldje naast de rotonde)

Met dank aan de sponsoren: Nea, Ekris, Eijssen Dairy, Flynth, Venne Electronics en Gemeente Beek.

Elk paaltje bevat een QR-code die gebruikers kunnen scannen met hun smartphone. Na het scannen krijgen ze toegang tot instructies voor eenvoudige oefeningen die op die specifieke locatie kunnen worden uitgevoerd. Deze oefeningen zijn ontworpen om de spieren te activeren en de algehele gezondheid te bevorderen.

Het doel van de QR-Fit beweegroute is niet alleen om de fysieke gezondheid te stimuleren, maar ook om een gezonde en actieve levensstijl te promoten. Aviation Valley hoopt dat deze beweegroute niet alleen werknemers, maar ook bezoekers zal inspireren om actief te blijven en even een moment van ontspanning te vinden te midden van de dagelijkse bezigheden.

De lancering van de QR-Fit beweegroute wordt verwacht begin 2024. Aviation Valley nodigt alle bewoners, werknemers en geïnteresseerden uit om deel te nemen en zo bij te dragen aan een gezondere en actievere gemeenschap.

Dus waar wacht je nog op? Download de gratis QR-FIT app en sluit je alvast aan! Dan kan jij wanneer de route is geplaatst gelijk starten: https://bit.ly/3s9AM9L